• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Boterham met omelet en Old Amsterdam Rasp
Back to the overview

Boterham met omelet en Old Amsterdam Rasp

10 minuten1 persoon

Ingrediënten

  • 2 sneden brood
  • 2 eieren
  • 100 ml room
  • 25 g Old Amsterdam Rasp
  • 1 el boter
  • 1 tomaat
  • 2 takjes bieslook
  • zout en peper
Bestel onze kaas

Order from your favorite shop

  • Albert Heijn Order from Albert Heijn
  • Jumbo Order from Jumbo
  • Plus Order from Plus

Bereiding

  1. Breek de eieren boven een schaal en klop ze samen met de room en de Old Amsterdam Rasp los. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  2. Smelt een klontje boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet op laag vuur, besmeer ondertussen de boterhammen licht met boter.
  3. Beleg de boterham met de omelet en garneer deze met plakjes tomaat en fijngesneden bieslook.

Geniet ervan! 

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden voor het analyseren voor statistische of mogelijk advertentiedoeleinden, waaronder het tonen van gepersonaliseerde advertenties gebaseerd op jouw websitebezoek. Klik voor meer informatie