• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Boterham met omelet en Old Amsterdam Rasp
Terug naar het overzicht

Boterham met omelet en Old Amsterdam Rasp

10 minuten1 persoon

Ingrediënten

  • 2 sneden brood
  • 2 eieren
  • 100 ml room
  • 25 g Old Amsterdam Rasp
  • 1 el boter
  • 1 tomaat
  • 2 takjes bieslook
  • zout en peper
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus

Bereiding

  1. Breek de eieren boven een schaal en klop ze samen met de room en de Old Amsterdam Rasp los. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  2. Smelt een klontje boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet op laag vuur, besmeer ondertussen de boterhammen licht met boter.
  3. Beleg de boterham met de omelet en garneer deze met plakjes tomaat en fijngesneden bieslook.

Geniet ervan! 

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
Volg ons
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España