• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Knapperige broodjes met Old Amsterdam Geitenkaas
Terug naar het overzicht

Knapperige broodjes met Old Amsterdam Geitenkaas

10 minuten2 personen

Ingrediënten

  • Plakken Old Amsterdam Geitenkaas
  • 4 vijgen
  • 4 takjes tijm
  • 2 el honing
  • 1 half stokbrood
  • peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC.
  2. Snijd het stokbrood in grove plakken. Beleg de broodjes met een plakje Old Amsterdam Geitenkaas.
  3. Haal de steeltjes van de vijgen en snijd de vijgen in partjes. Leg op elk broodje een partje.
  4. Besprenkel de broodjes met wat honing.
  5. Rits de tijmblaadjes van de steel. Strooi de tijm blaadjes samen met de peper over de broodjes.
  6. Bak deze 10 minuten in de voorverwarmde oven totdat de kaas begint te smelten en het broodje lekker knapperig wordt.

Geniet ervan! 

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
Volg ons
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España