• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Old Amsterdam Filodeegstengels met za’atar
Terug naar het overzicht

Old Amsterdam Filodeegstengels met za’atar

15 minuten4 personen
/assets/uploads/2020/11/201105_WESTLAND_OA_Feestdagen-borrel_kaasstengels_v2_A.mp4

Ingrediënten

  • 4 vellen filodeeg
  • 2 el gesmolten boter of olijfolie
  • 4 el Old Amsterdam Original 48+ of Belegen Rasp
  • 1 el za'atar kruiden
Extra nodig
  • Bakpapier
  • Kwast
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2.  Leg steeds één vel filodeeg op de snijplank en snijd elk vel filodeeg in vieren.
  3. Smeer met een kwast de filodeeg in met gesmolten boter. Verdeel over elk vel filodeeg wat geraspte Old Amsterdam kaas en rol het vel beetje losjes op. Draai de uiteinden iets tegen elkaar in.
  4. Bestrijk de filodeegstengels nogmaals met wat gesmolten boter en strooi hier wat kaas en za’atar kruiden overheen.
  5. Bak de filodeegstengels op een met bakpapier beklede bakplaat in ca. 5 min goudbruin. Na afkoeling zijn ze heerlijk knapperig.

Geniet ervan! 

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
Volg ons
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España