• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Old Amsterdam Geitenkaas blokjes met sinaasappelrasp, walnoot, tuinkers en mosterd
Back to the overview

Old Amsterdam Geitenkaas blokjes met sinaasappelrasp, walnoot, tuinkers en mosterd

5 minuten4 personen
/assets/uploads/2020/11/201105_WESTLAND_OA_Feestdagen-borrel_kaasblokjes_v3_D.mp4

Ingrediënten

  • 1 stuk Old Amsterdam Geitenkaas
  • 1 el dijonmosterd
  • 1 sinaasappel
  • 1 handje walnoten
  • 1 bakje tuinkers
Bestel onze kaas

Order from your favorite shop

  • Plus Order from Plus

Bereiding

  1. Snijd de Old Amsterdam Geitenkaas in blokjes en leg dit op een schaaltje. Smeer op elk blokje een beetje dijonmosterd.
  2. Rasp met een fijne rasp de schil van de sinaasappel en strooi de sinaasappelraasp over de blokjes, maak vervolgens af met een stukje walnoot.
  3. Knip de tuinkers en leg dit vervolgens op de blokjes.

Geniet ervan!

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden voor het analyseren voor statistische of mogelijk advertentiedoeleinden, waaronder het tonen van gepersonaliseerde advertenties gebaseerd op jouw websitebezoek. Klik voor meer informatie