• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Old Amsterdam Geitenkaas blokjes met sinaasappelrasp, walnoot, tuinkers en mosterd
Terug naar het overzicht

Old Amsterdam Geitenkaas blokjes met sinaasappelrasp, walnoot, tuinkers en mosterd

5 minuten4 personen
/assets/uploads/2020/11/201105_WESTLAND_OA_Feestdagen-borrel_kaasblokjes_v3_D.mp4

Ingrediënten

  • 1 stuk Old Amsterdam Geitenkaas
  • 1 el dijonmosterd
  • 1 sinaasappel
  • 1 handje walnoten
  • 1 bakje tuinkers

Bereiding

  1. Snijd de Old Amsterdam Geitenkaas in blokjes en leg dit op een schaaltje. Smeer op elk blokje een beetje dijonmosterd.
  2. Rasp met een fijne rasp de schil van de sinaasappel en strooi de sinaasappelraasp over de blokjes, maak vervolgens af met een stukje walnoot.
  3. Knip de tuinkers en leg dit vervolgens op de blokjes.

Geniet ervan!

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
Volg ons
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España