Met komkommer-yoghurt, gegrilde aubergine, romaine sla en tomaten salsa
Snij voor de salsa het vlees van 2 tomaten, de rode ui, knoflook en peterselie fijn. Voeg wat olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper.
Rasp de komkommer grof en knijp het vocht eruit. Meng de komkommer met de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
Snij de aubergine in 1 cm dikke plakken. Verwarm de grillpan en grill per kant in ca. 4 min. mooie grill strepen op de de plakken aubergine. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen. Snij de laatste tomaat in plakken. Halveer de broodjes en grill de binnenzijde even in de grillpan.
Smeer de grill kaas aan beide zijden in met iets olijfolie. Grill de Kaas volgens aanwijzing op de verpakking aan beide zijden bruin met mooie grill strepen.
Verdeel op de bodem van het broodje een laagje komkommer yoghurt. Verdeel daar een paar blaadjes sla op en leg daarop plakjes tomaat en gegrilde aubergine.
Leg de gegrilde kaas daarop en schep er wat salsa op. Dek af met het ‘hoedje’