Met gegrilde en geroosterde groenten, kriel aardappeltjes en salade
Breng een pan met ruim water en zout aan de kook voor de aardappeltjes. Verwarm de oven voor op 200 ℃. Maak de dressing voor de sla: Meng met een garde de olijfolie met citroensap, mosterd en honing door elkaar tot een licht gebonden dressing en zet apart.
Was de aardappeltjes, halveer ze en kook ze 5 min. in kokend water. Snij de paprika in repen en de courgette in plakken. Snij het loof van de wortels, boen ze goed schoon en halveer ze in de lengte.
verdeel de wortels, paprika repen en aardappeltjes op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en bestrooi ze met zout, peper en gehakte knoflook, tijm en oregano. Rooster ze in ca. 25 min. gaar en gekleurd in de oven.
Snij de komkommertjes in plakjes, verdeel ze door de sla in een schaal en lepel er dressing over.
Verwarm de grill pan en grill een mooi grill patroon op de courgette plakken. Bestrooi met wat zout en peper en besprenkel met wat citroensap.
Leg als de oven groenten gaar zijn de gegrilde courgette erbij. Smeer de grill kaas aan beide zijden in met iets olijfolie. Grill de Kaas volgens aanwijzing op de verpakking aan beide zijden bruin met mooie grill strepen. Verdeel ze op een schaal en garneer met wat verse kruiden.