• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Old Amsterdam Salade
Terug naar het overzicht

Old Amsterdam Salade

20 minuten4 personen

Ingrediënten

  • 200 gram Old Amsterdam in kleine blokjes
  • 100 gram babyspinazie
  • 4 el honing-mosterdvinaigrette
  • 2 el zonnebloempitten en walnoten (geroosterd)
  • 1 venkelknol
  • 1 kropje Romaine sla
  • Olijfolie
  • Een half bosje radijs in plakjes gesneden met groen
  • Granaatappelpitjes van een halve granaatappel
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus
  • Coop Bestel bij Coop

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Verwijder de stelen en het loof van de venkel (dit kun je grofgesneden later over de salade strooien). Halveer de venkel, snijd de steelaanzet aan de onderkant er uit en snijd de venkel in parten. Verdeel de venkelpartjes op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout en peper. Rooster ze in ca. 15 min. knapperig gaar in de oven.
  3. Pluk en was de sla en laat uitlekken.
  4. Verdeel de sla met de spinazie op borden. Verdeel er de radijs, venkel en Old Amsterdam kaas over. Besprenkel met de dressing en bestrooi met granaatappelpitten, zonnebloempitten en walnoten.
Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
Volg ons
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España