Terug naar het overzicht

- Snij voor de salsa het vlees van 2 tomaten, de rode ui, knoflook en peterselie fijn. Voeg wat olijfolie toe en breng op smaak met zout en peper.
- Rasp de komkommer grof en knijp het vocht eruit. Meng de komkommer met de yoghurt en breng op smaak met zout en peper.
- Snij de aubergine in 1 cm dikke plakken. Verwarm de grillpan en grill per kant in ca. 4 min. mooie grill strepen op de plakken aubergine. Bestrooi ze met zout en peper en laat ze afkoelen. Snij de laatste tomaat in plakken. Halveer de broodjes en grill de binnenzijde even in de grillpan.
- Grill de Old Amsterdam Tasty Grill volgens de bereidingswijze op de verpakking in een aantal minuten goudbruin.
- Verdeel op het broodje een laagje komkommer yoghurt. Leg daar een paar blaadjes sla, plakjes tomaat en gegrilde aubergine op. Leg de Old Amsterdam Tasty Grill daarop en schep er wat salsa op. Broodje erop en klaar!
Eet smakelijk!