Was de krieltjes even in een vergiet onder stromend water. Dep ze droog en halveer ze, of snij ze in drieën als ze wat groter zijn. Bak de krieltjes in een koekenpan in een paar eetlepels bak olijfolie en een klontje boter in ca. 10 min. bruin en gaar en schep ze regelmatig om.
Snij ondertussen de puntjes aan de uiteinden van de sperzieboontjes af en kook ze in ca. 5 tot 8 min. in kokend water met zout knapperig gaar.
Doe de doperwten erbij als de boontjes een paar minuten koken. Breng weer aan de kook en kook nog ca. 4 minuten. Giet de groenten af, en bestrooi met iets zout en peper, besprenkel met wat extra vergine olijfolie en houd warm door de deksel op de pan te doen.
Halveer de tomaatjes en bestrooi ze met wat zout en peper.
Grill of bak de ‘Tasty Grill’ in een grill of koekenpan volgens aanwijzing op de verpakking en
serveer met de groenten en aardappels.