• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Pittige Flammkuchen met Old Amsterdam
Back to the overview

Pittige Flammkuchen met Old Amsterdam

20 minuten2 personen

Ingrediënten

  • 8 plakken Old Amsterdam
  • 4 kant-en-klare kleine flammkuchen à 50 gr (te koop bij Marqt)*
  • 4 el crème fraîche
  • 200 gr ’nduja (te koop bij Italiaanse traiteur of delicatessenzaak)
  • handje verse kruiden (kervel, dille, dragon)
  • twee handjes rucola
Bestel onze kaas

Order from your favorite shop

  • Albert Heijn Order from Albert Heijn
  • Jumbo Order from Jumbo
  • Plus Order from Plus

Bereiding

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bestrijk de flammkuchen met een dunne laag crème fraîche en smeer die goed uit. Gebruik twee lepels om bolletjes van de ’nduja te scheppen en beleg de flammkuchen hiermee. Scheur de plakken Old Amsterdam in stukken en verdeel deze ook over de flammkuchen. Leg de flammkuchen op twee ovenroosters. Bak ze in ongeveer 5-6 minuten gaar. Bestrooi ze uit de oven met veel verse kruiden en rucola.

* Als je niet aan kant-en-klare flammkuchen kunt komen, kun je ook een pizzabodem of een tortilla gebruiken.

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España

Old Amsterdam uses cookies to optimize the operation of the website. Read our cookie policy for more information.

Accept