• Over Old Amsterdam
  • Onze producten
  • Borrelpakket bestellen
  • Recepten
  • Nieuws en Acties
  • Contact
Pittige Flammkuchen met Old Amsterdam
Terug naar het overzicht

Pittige Flammkuchen met Old Amsterdam

20 minuten2 personen

Ingrediënten

  • 8 plakken Old Amsterdam
  • 4 kant-en-klare kleine flammkuchen à 50 gr (te koop bij Marqt)*
  • 4 el crème fraîche
  • 200 gr ’nduja (te koop bij Italiaanse traiteur of delicatessenzaak)
  • handje verse kruiden (kervel, dille, dragon)
  • twee handjes rucola
Bestel onze kaas

Bestel bij je favoriete winkel

  • Albert Heijn Bestel bij Albert Heijn
  • Jumbo Bestel bij Jumbo
  • Plus Bestel bij Plus

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Bestrijk de flammkuchen met een dunne laag crème fraîche en smeer die goed uit.
  3. Gebruik twee lepels om bolletjes van de ’nduja te scheppen en beleg de flammkuchen hiermee. Scheur de plakken Old Amsterdam in stukken en verdeel deze ook over de flammkuchen.
  4. Leg de flammkuchen op twee ovenroosters. Bak ze in ongeveer 5-6 minuten gaar.
  5. Bestrooi wanneer uit de oven met veel verse kruiden en rucola.

Als je niet aan kant-en-klare flammkuchen kunt komen, kun je ook een pizzabodem of een tortilla gebruiken.

Geniet ervan! 

Print dit recept
Deel dit recept met je vrienden
Volg ons
  • Algemene voorwaarden
  • Veelgestelde vragen
  • Westland Kaasspecialiteiten B.V.
  • Land
    • Deutschland
    • USA
    • United Kingdom
    • België
    • España