Een verrassende borrelplank met Old Amsterdam Crème en kaascrackers van Old Amsterdam Rasp.
Variatietips
Old Amsterdam Cheesecrackers: verwarm de oven voor op 220 ºC. Verdeel een aantal hoopjes van ca. 10 g Old Amsterdam Rasp met een afstand van ca. 10 cm van elkaar op een bakplaat bekleed met bakpapier. Zet de bakplaat ca. 8 min. in de oven zodat de kaas tot koekjes smelt en licht gaat kleuren. Neem de plaat uit de oven, laat even staan en schep de kaascrackers er met een paletmes van af en laat ze afkoelen.
Old Amsterdam Stokbrood met Crème: snijd het stokbrood in plakjes. Rooster ze in de oven op een bakplaat besprenkeld met olijfolie in ca. 5 min. Goudbruin. Laat de plakjes afkoelen en besmeer ze met Old Amsterdam Crème. Beleg ze daarna met reepjes geroosterde paprika, komkommerlinten en geknipte tuinkers of met plakjes vijg, gehakte hazelnoot en tijm.
Borreltips
Toastjes met Old Amsterdam Crème smaken heerlijk met een glas Sauvignon Blanc of een niet te zware rode wijn zoals een Merlot.